Tramontsava 2016, el 6 d’abril

tramo tot

El proper dissabte 9 d’ABRIL 2016 es farà la 6ena Travessa Popular “MONESTIR DE MONTSERRAT- ERMITA DE SANT VALENTÍ DE LES CABANYES” (TRAMONTSAVA), de 40 kms.

Aquesta és una marxa oberta a tothom que està pensada per a poder-se fer caminant a un bon ritme. El recorregut discorre pel clàssic camí de Montserrat, que uneix el Penedès amb la màgica muntanya però en sentit descendent, en una època molt maca, la primavera, per la bellesa que dóna aquesta estació de l’any i convertint-se en una bona excusa per fer-la agradablement tot unint les dues esglésies.

Esperem que s’apunti molta gent, però malauradament hem de posar una limitació, el nostre objectiu és que en puguin gaudir fins a un màxim de 78 persones. L’hem dissenyada de forma que s’agafi una bona marxa i que tothom la pugui fer, a un ritme d’uns 15 minuts el km de promig, per tant es farien els 40 km que té el recorregut en unes 10 hores, sense comptar les diferents parades que es faran: de reagrupament i per menjar en els diferents avituallaments que hi haurà. En total es calcula que es pot fer en unes 11 hores.

 • La sortida serà a les 4 de la matinada des del Centre Cultural i Lúdic de les Cabanyes, on agafarem l’autobús que ens portarà a Montserrat per començar la marxa a la plaça del Monestir a les 5 AM. Un cop hem sortit de Collbató farem una parada d’uns 20 minuts per menjar l’entrepà que ha de portar cadascú.
 • Avituallaments posats per l’organització: a Hostalets de Pierola, Sant Jaume Sesoliveres, Torrelavit i el Pla del Penedès, en tots hi haurà: Fruita, fruits secs i beguda, a més portem farmaciola per qualsevol contratemps.
 • L’arribada està prevista a Les Cabanyes a les 16.00 h aproximadament, i mentrestant els caminants descansen i es relaxen després de la suada, prepararem per a tots els participants un bon dinar, compost per carn a la brasa compost per (Xai, botifarra, Cansalada) regat amb un bon vi del Penedès, postres i cafè a més brindarem amb una copa de cava per celebrar l’èxit de tots els marxadors.
 • Consells: S’ha de tenir una bona preparació física, penseu que són moltes hores caminant. Cal portar material bàsic (impermeable o capelina per si plou, una lot pel primer tram que serà de nit, entrepà, mòbil) i ganes de caminar.
  • Inscripció: El cost és de 23 euros (inclou l’autocar, avituallaments, regal i el dinar a l’arribada). El període d’inscripció és del 1 de Març (pels veïns de Les Cabanyes) i a partir del 8 de Març obert a tothom a través del Tècnic de Cultura de Les Cabanyes, Jonathan Moreno, ubicat al Local Social (Crta. Bv-2127) al costat de la pista poliesportiva:
  • dimarts i dimecres de 8 a 15h i dimecres i divendres de 18h a 21h. 93 892 53 71    joventut_cabanyes@hotmail.com

  Web informativa i facebook on es penjaran les fotos, i on informarem de les sortides d’entrenament alguns diumenges:

  https://cursalescabanyes.wordpress.com/

  https://www.facebook.com/cursa.desantvalenti

  No es considerarà ningú inscrit fins que no es faci el pagament de la inscripció. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un responsable adult per a ser vàlida la seva inscripció. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa. Tots els inscrits accepten aquestes normes, i assumeixen la responsabilitat dels seus actes. En cas de patir una lesió o necessitat d’abandonament de la travessa s’haurà de trucar perquè algú us passi a recollir, la marxa no s’aturarà en cap moment, excepte en els avituallaments previstos. Les dades necessàries per a la inscripció són:

   

  Nom i Cognoms                         Any de naixement

  Adreça                                                         CP i Municipi

  Telèfon                                                         Correu electrònic

  Responsable (en cas de portar menors) Talla

  Fitxa Técnica:                   Data: dissabte 9 D’ABRIL DEL 2016

  Hora sortida amb autocar: 4.00h a Les Cabanyes – Centre Cultural i lúdic.

  Hora sortida de la travessa: 5.00h a Montserrat

  Hora de l’arribada: a les 16.00h – Recorregut: 40 km

  Desnivell de baixada: 1.310m Desnivell de pujada: 828m

  Desnivell acumulat: 2.138m Punt més alt: 862 m a Montserrat

  Punt més baix: 156m Temps estimat: 11 hores aprox.

  Preu inscripció: 23 euros- Places limitades a 78 marxadors

  Telèfon d’informació: 93 892 53 71

  Es té previst fer algunes sortides d’entrenament per la zona unes setmanes abans. Rebreu més informació dels dies i horaris a través dels mails.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s