INSCRIPCIONS OBERTES DE LA TRAMONTSAVA 2020 QUE SERÀ EL 4 D’ABRIL

ESTEM PREPARANT UNA NOVA EDICIÓ, I JA EN SERÀ LA 10ª !!
Els organitzadors de la Tramontsava de Les Cabanyes ja hem començat a treballar, amb molta il·lusió, en l’organització de la 10ª edició de la travessa. Aquesta serà ben especial!!
Esperem que molts de vosaltres vulgueu repetir una experiència tan agradable, caminant per bonics paisatges i amb bona companyia. Ja sabeu que es tracta d’una experiència única!!
Adjuntem el díptic informatiu.
En resum les dades principals d’aquesta nova travessa són les següents:
Tramontsava 2020
Data: dissabte 4 d’abril de 2020  
Hora sortida amb autocar: 4 matinada des de Les Cabanyes – Centre Cultural i Lúdic.
Inici de la travessa: 5 matinada des del monestir de Montserrat.
Hora d’arribada a Sant Valentí de Les Cabanyes: A les 4 de la tarda aproximadament. A punt per gaudir del gran dinar al CCL.
Distància: 40 kilòmetres.
Preu de la inscripció: 30 €  (inclou autocar, avituallaments, assegurança, samarreta commemorativa del 10è aniversari i el dinar a l’arribada)
Places limitades: 88 caminaires
Període d’inscripcions: del 17 al 29 de febrer amb la talla de la samarreta garantida i a partir de l’1 de març la talla no estarà assegurada per a tothom.
Telèfon d’informació i inscripcions: 93 892 53 71 – Jonathan
Les sortides previstes per entrenar-nos i posar les cames i pulmons a punt es faran des del Centre Cultural i Lúdic a les 8 del matí, Si hi ha canvis ja us anirem confirmant durant la mateixa setmana que es realitzin. De moment encara no podem confirmar la primera. Us anirem informant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s