Benvinguda

Enguany es celebrarà la 14ª edició de La Cursa Popular de Sant Valentí de Les Cabanyes ja consolidada com a cursa de petit format en el seu àmbit.

És un orgull que aquesta iniciativa s’engegués per un grup de cabanyencs i cabanyenques aficionats a l’esport amb la idea de traçar un circuït urbà a Les Cabanyes de 3 kilòmetres. Aquest circuït és fix, marcat a terra i cada 0,5 km hi ha un espai per a fer estiraments, així com un plànol del circuït, a més d’una cartellera on s’hi pengen les curses i activitats més rellevants d’altres llocs propers i llunyans. A més d’aquest espai web des del que s´informa amb tot detall de les activitats d´aquesta entitat.

És important felicitar i encoratjar a la gent que forma part de la comissió organitzadora de la Cursa de Sant Valentí de Les Cabanyes, per l’esforç i les ganes que hi posen cada any, tant en l’organització com en la divulgació dels valor propis del esport tan necessaris en la societat, això fa gran la Cursa i també al poble, Les Cabanyes, i la seva gent.

Des de l’Ajuntament de Les Cabanyes sempre trobareu el recolzament per poder tirar les iniciatives  provinents de la societat i col·laborar en tot el que estigui en el nostre abast.

Només desitjar-vos a tots que gaudiu d’aquest cursa pels nostres carrers de Les Cabanyes i agrair-vos per anticipat el vostre esforç i afició que contribueix a la divulgació dels valors de l´esport.

Ànims a tothom!!!!

L’alcalde de Les Cabanyes, Agustí Vallverdú.

El regidor d´esports Felipe Cavanillas.

L’any 2007, l’Ajuntament de Les Cabanyes a petició de varis veïns del municipi, vam decidir fer un circuït urbà per poder córrer i fomentar aquest esport. El circuït està marcat per una ratlla verda que passa per diferents carrers del poble sent de 3 kms.

Un grup de veïns entre ells corredors i no corredors ens vam reunir per tal de poder treure-li el màxim partit al circuit; per aquest motiu l’any 2008 es va organitzar la primera Cursa Popular de les Cabanyes de 3km amb molta il·lusió, i encara aquesta il·lusió continua com el primer dia.

La cursa es fa per Sant Valentí, patró del poble, dins la Festa Petita del municipi, sent el cap de setmana del 12 de febrer.

La cursa és gratuïta per a tothom, en la que regalem un obsequi de record i a més un gran esmorzar, fet per la Comissió de Festes del poble.

La conclusió més maca i gratificant que em tret com a organitzadors d’aquesta cursa és que hem notat que molts veïns del poble s’han animat a córrer i molts altres ajuden el dia de la cursa per tal que tothom que ve a córrer gaudeixi d’aquest esdeveniment tan important del poble, un fet que sempre agraïm per les dues bandes, pels col·laboradors i pels atletes.

Us animen a què vingueu a córrer i passar una bona estona, fent l’esport que us agrada, l’atletisme popular.