Reglament

REGLAMENT CURSA DE SANT VALENTÍ:

 1. Cursa oberta només a totes les persones majors de 18 anys.
 2.  Limitat a 130 atletes (de fora de les Cabanyes). No esperis a fer la inscripció, a l’edició anterior en 3 dies van quedar esgotades. Inscripcions gratuïtes.
 3. La cursa tindrà lloc el proper diumenge 16 de febrer 2020 a les 10:00 del matí a Les Cabanyes.
 4. La distància serà de 3 Km mesurats per gps, en el circuït totalment urbà de les Cabanyes. Els km estaran assenyalats.
 5. PREMIS:

– Als 3 primers de la General masculí

– Les 3 primeres de la General femení

– Als 3 primers de les Cabanyes  (aquest premi no té res a veure amb la general) han d’estar empadronats.

– Les 3 primeres de les Cabanyes (aquest premi no té res a veure amb la general) han d’estar empadronats.

 1. Sortida i arribada a la plaça Cal Mateu, al costat del camp de futbol de Les Cabanyes (dutxes). A partir de les 9:00 del matí es donaran els dorsals/xips. El circuït estarà tancat al trànsit a partir de les 9:45 del matí.https://goo.gl/maps/p6wXD
 2.  Es donaran els dorsals/xips fins les 09:45 a la Plaça Cal Mateu. A tenir en compte que el dorsal i samarreta es lliurarà a l’atleta inscrit que al mateix temps ha de presentat el DNI (obligatori). Sota cap concepte donarem dorsal i samarreta a cap persona que no sigui l’atleta inscrit.https://goo.gl/maps/p6wXD

– 7b. Hi haurà dorsals reservats als atletes de Les Cabanyes que estiguin empadronats, fins el 10 de febrer. No espereu a fer la inscripció.

 1. El fet de participar implica l’acceptació d’aquest reglament.
 2. Les inscripcions són gratuïtes i quedaran obertes a partir del dimarts 14 de gener fins el 10 de febrer o fins que s’esgotin els dorsals, que serà quan quedaran tancades. NO S’ACCEPTEN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA.
 3. Tot atleta inscrit s’emportarà de regal una samarreta tècnica que es donarà quan reculli el dorsal. Per recollir-lo és obligatori ser la persona inscrita i presentar el DNI. Al finalitzar la cursa hi haurà aigua i un tiquet per una botifarra.
 4. El lliurament de trofeus i botifarrada es farà al final de la competició,  al centre cultural i lúdic de Les Cabanyes.
 5. La classificació i fotos sortirà publicada a la pagina web i xarxes socials de la cursa:

          https://cursalescabanyes.wordpress.com , el mateix diumenge a la tarda.

 1. S’ha de córrer amb el dorsal/xip, és obligatori.
 2. Hi ha dutxes al camp de futbol al costat de la sortida/arribada.
 3. Inscripcions: EXCLUSIVAMENT AL TELÈFON I HORARIS següents:

DILLUNS DE 18:00 A 21:00

DIMARTS DE 8:00 A 15:00

DIMECRES DE 8:00 A 15:00 i DE 18:00 A 21:00

AL TELÈFON 93 892 53 71

o PERSONALMENT A: SERVEI JOVE (LOCAL SOCIAL) CTRA GUARDIOLA KM3. No s’admeten  correus electrònics per fer les inscripcions.

Web de Servei Jove

 1. Hi haurà servei de vestuaris, dutxes i aparcament al camp de futbol.

L’organització declina tota responsabilitat pel que fa els diferents perjudicis que la participació en la cursa pot causar als inscrits.

Per a les inscripcions caldrà aportar les següents dades:

NOM i COGNOMS
DNI
DATA NAIXEMENT
ADREÇA
POBLACIÓ
CODI POSTAL
CLUB
TELÈFON I EMAIL
TALLA
 • Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement apareguin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

 

 • Així mateix i d’acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Cursa de Sant Valentí per tot el món (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.