Reglament

REGLAMENT CURSA DE SANT VALENTÍ:

 1. Cursa oberta només a  persones majors de 18 anys.
 2.  Limitat a 130 atletes de fora del munipici de les Cabanyes. Inscripcions gratuïtes.
 3. La cursa tindrà lloc el proper diumenge 12 de febrer 2023 a les 10:00 del matí a Les Cabanyes.
 4. La distància serà de 3 Km mesurats per gps, en el circuït totalment urbà de les Cabanyes. Els km estaran assenyalats.
 5. PREMIS:
 • Als 3 primers de la General masculí
 • Les 3 primeres de la General femení
 • Als 3 primers de les Cabanyes  (aquest premi no té res a veure amb la general) han d’estar empadronats.
 • Les 3 primeres de les Cabanyes (aquest premi no té res a veure amb la general) han d’estar empadronats.
 1. Sortida i arribada a la plaça Cal Mateu, al costat del camp de futbol de Les Cabanyes (dutxes). A partir de les 9:00 del matí es donaran els dorsals/xips. El circuït estarà tancat al trànsit a partir de les 9:45 del matí.https://goo.gl/maps/p6wXD
 2.  Es donaran els dorsals/xips fins les 09:45 a la Plaça Cal Mateu:https://goo.gl/maps/p6wXD
 3. El dorsal es lliurarà a l’atleta inscrit presentant el DNI (obligatori). Sota cap concepte donarem dorsal a cap persona que no sigui l’atleta inscrit, la samarreta es lliurarà al finalitzar la cursa, és de FINISHER.
 4. Del 17 al 20 de gener tindrem  dorsals reservats als atletes de Les Cabanyes que estiguin empadronats al municipi.
 5. El fet de participar implica l’acceptació d’aquest reglament.
 6. Les inscripcions són gratuïtes i quedaran obertes a partir del dimarts 17 de gener a les 09.00h del matí per als empadronats al municipi i a partir del 21 de gener a les 09.00h  i fins al 5 de febrer per la resta d’atletes, o fins esgotar els dorsals, que serà quan quedaran tancades. NO S’ACCEPTEN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA.
 7. Tot atleta inscrit s’emportarà de regal una samarreta tècnica que es donarà al finalitzar la cursa (FINISHER). Al finalitzar la cursa haurà aigua i un tiquet per una botifarra.
 1. El lliurament de trofeus i botifarrada es farà al final de la competició,  al centre cultural i lúdic de Les Cabanyes.
 2. La classificació i fotos sortirà publicada a la pagina web i xarxes socials de la cursa el mateix diumenge a la tarda.
 3. Es obligatori  córrer amb el dorsal/xip.
 4. Servei de dutxes al camp de futbol al costat de la sortida/arribada.
 5. Inscripcions: EMPADRONATS A LES CABANYES A PARTIR DE DIMARTS 17 DE GENER A LES 09.00H, RESTA DE PARTICIPANTS A PARTIR DEL 21 DE GENER A LES 09.00H ENLLAÇ: https://forms.gle/rGsESYaA8D4a
 6. Hi haurà servei de vestuaris, dutxes i aparcament al camp de futbol.
 7. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa els diferents perjudicis que la participació en la cursa pot causar als inscrits.
 8. Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement apareguin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.
 9. Així mateix i d’acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Cursa de Sant Valentí per tot el món (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.