LA TRAMONTSAVA 2020 AJORNADA A LA NIT DEL 4 DE SETEMBRE

LA TRAMONTSAVA 2020 AJORNADA A LA NIT DEL 4 DE SETEMBRE

Seguint els consells de les autoritats sanitàries i esportives, que recomanen la no realització d’activitats durant els propers 15 dies per la pandèmia de coronavirus, l’organització de la Tramontsava ha decidit ajornar la 10a edició de la Tramontsava que havia de fer-se el proper 4 d’abril.

Com a organitzadors ens sap molt de greu prendre aquesta mesura, us demanem disculpes i us agraïm la comprensió, però no ens queda cap més remei.

Hem ajornat la Tramontsava 2020  pel divendres 4 de setembre i tenint en compte que les temperatures en aquella època poden ser força elevades la farem nocturna. Perquè el 4 de setembre? per què hi ha lluna plena.

La sortida de l’autocar serà a les 21h de les Cabanyes, s’arribarà a les 21:45 a Montserrat i a les 22h començarà la travessa, amb els avituallaments habituals, tenim previst arribar el dissabte dia 5 a les 9 del matí a les Cabanyes, on ens estaran esperant els col·laboradors per oferir-nos un esmorzar del mateix estil que el dinar que hem fet les 9 edicions anteriors: carn, botifarres, etc..

Els inscrits que vulguin mantenir la inscripció, no cal que ens ho notifiqueu, però tots aquells que desitgeu el retorn dels diners, no hi ha cap problema. Us els retornarem. Només heu de contactar amb el telèfon d’informació i inscripcions: 93 892 53 71 – Jonathan o bé a l’adreça de mail joventut_cabanyes@hotmail.com.

Serà una edició especial ja que per primer cop es farà nocturna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s